Helsingin Paras Strippiklubi

Crystal Show Club

Helsingin paras strippiklubi – Millainen se on?

Kaupungin parhaat bailut kahdessa kerroksessa joka ilta 21.00 alkaen aina 05.00 asti

Etsitkö laadukasta strippiklubia Helsingistä? Vai puhtaasti jotain virkistävää ja hauskaa yö elämää? Tuntuuko siltä että tekee mieli rentotua, pitää hauskaa ja lopettaa stressaaminen?

Crystal Show Club on Helsingin laadukkain striptease klubi. 2 kerrosta kuumaa actionia ja hauskanpitoa vuoden jokaisena iltana!

Klubillamme voit kokea näyttävien kansainvälisten tanssijoiden henkeä salpaavat esitykset. Tanssijamme edustavat euroopan lahjakkaimpien esiintyjien joukkoa. Ilta modernilla ja tyylikkäällä klubillamme on mitä parhain mahdollisuus rentoutua ja irroittautua hetkeksi normaalista arjesta. Kauniiden ja seksikkäiden tanssijoiden, ja heidän koreografioitujen striptease esitysten ansiosta illasta muodostuu ainutlaatuinen kokemus.

Varaa limousiini kuljetus!

…ja saavut tyylillä!

Satoi tai paistoi, oli sitten arki tai pyhä, Juhannus tai Joulu, syntymäpäivät tai virkaan-astujaiset, Helsingin paras striptease ei koskaan pysähdy.

Kaikki mahdoliset poikkeukset auki olo aikoihin liittyen viestitään aina hyvissä ajoin sosiaalisen median kanavillamme ja/tai Google My Business sivuillamme ja mobiili applikaatiossamme.

Tule siis katsomaan Euroopan parhaita tankotanssijoita, seksikkäitä tyttöjä ammattimaisesti koreografioituine esityksineen.

Jos haluat viettää mukavan rentouttavan illan upeiden ja seksikkäiden tyttöjen ympäröimänä ja nauttia turvallisesta ja miellyttävästä illasta, Crystal Show Club on ainoa valintasi.

Klubi toimii kahdessa kerroksessa, joista löytyy baari striptease-esityksineen, VIP-huoneita ja yökerroksena toimiva tanssilattia. Crystal Show Club on myös varattavissa yksityistilaisuuksiin. Jos haluat nauttia Helsingin yöelämästä, tule käymään meillä, sisäänkäynti on helppoa suoraan Lönnrotinkadulta.

Osoite: Lönnrotinkatu 19

Nyt voot myös varata VIP-lounge tilan erityistilaisuuksia varten. Klubi on varattavissa yksityisjuhliin ja suosittu erityistapahtumien, kuten syntymäpäivien, polttarien tai morsiusneitojen iltojen järjestämiseen.

Erikoisalennuksia ryhmille!

Löydät kaikki uusimmat uutiset, päivitykset normaaleihin aukioloaikoihimme, tulevat juhlat ja erityistapahtumat blogistamme, sosiaalisen median kanaviltamme sekä mobiilisovelluksestamme.

Ota yhteytä jä kysy lisätietoja: info@crystalshowclub.com

Please leave us a fair review on your favourite site!