Helsingin paras strippiklubi

Crystal Show Club

Paljastus: Vuoden suurimpia kansanjuhlia jonka tilastot saattavat yllättävää.

Vaikka joka vappu kansa juhlii ansaitun rankasti, ja perinteisesti mopoja lähteekin käsistä siellä täällä, kaikista vappu heila perinteistä huolimatta tilastot kertovat että ehkäisystä osataan silti huolehtia.

Nimittäin tilastollisesti suomessa syntyvyys on korkeimmillaan kesä- ja alkusyksykuukausina (heinäkuu, elokuu ja syyskuu). Ja hyvä niin, parempi että juhlitaan vastuullisesti ja tyylikkäästi, tosin nykysuomi ehkä saattaisi jopa hyötyä muutamista spontaaneista vahinkolaukauksista.

Click here if you are looking to read our blog in English

Vapun juhlinta Helsingissä 2024: dramaattinen muutos tiedossa!

Kaupungin näyttävin nainen pysyy piilossa ja sen seurauksena yli satavuotinen perinne katkeaa! Nimittäin Havis Amandan patsaan peruskorjaus tarkoittaa sitä että patsas, ja sitä ympäröivä aukio ei ole juhlijoiden käytössä ja neidiltä jää koko lakitus väliin.

Usein kysyttyä: Onko Teekkarista mitään hyötyä?

Vaikka teekkareiden hyödyllisyydestä ollaan montaa mieltä, vappuisin tuo kansanryhmä on esiintynyt edukseen, tai sanotaanko näkyvästi. Nämä tulevat eri-alojen korkeakoulutetut ammattilaiset tunnetaan parhaiten juuri siitä että juhlinta aloitetaan hyvissä ajoin ennen vappua, eikä sitä ohjaa fyysinen kunto tai käytännön järki. Sekä tietysti Mantan patsaan lakituksesta.

Ainakin julkaisu ajankohtana juhlat ovat edelleen siis tiedossa, mutta lakitus osuuden sijainti ja sisältö on tänä vuonna erilainen kuin mihin yleensä ollaan totuttu, kun lakitustapahtumaa juhlitaan poikkeuksellisesti Kansalaistorilla, ja tapahtuman järjestämisvuorossa on Taideyliopiston ylioppilaskunta. Opiskelijat ovat luoneet Kansalaistorille lakitettavan kohteen, joka paljastuu vappuaattona. Lakitusshow’ssa ammennetaan elementtejä Havis Amandan yli satavuotisesta historiasta. Esiintyjät ovat Taideyliopiston opiskelijoita niin performanssitaiteen, musiikin kuin kuvataiteen saralta.

Taideopiskelijoiden tuottama ohjelma alkaa vappuaattona 30. huhtikuuta kello 16.30 Reborn-kokoonpanon tiivistunnelmaisella näytellyllä oopperalla. Tämän jälkeen yleisöä tanssittaa videoteoksen kera folk-henkinen yhtye Kvarty Five x Leo Harald, josta tunnelma siirtyy nostattavaan poppiin Flok-acapellayhtyeen toimesta. Tanssin ja vapun huumaan yleisön vie Glitch DJ-tyylisellä taidemusiikilla performanssitaiteilijoineen.

Kun kenenlläkään aikaisempien vuosien lakitustapahtumaan osallistuneista, sivustakatsojat mukaan luettuna, ei ole tapahtumasta lainkaan mitään omakohtaisia muistikuvia, ja kaikki tieto juhlinnan sisältöön on säilynyt vain toimittajien uutiskuvien kautta, haastatelemamme asiantuntija uskoo ettei kyseinen juhla tule kokemuksena juurikaan poikkeamaan siitä mihin on aikaisimpina vuosina ehditty tottumaan.

Poliisin ylikomisario avautuu tiedotteessa ja paljastaa toisenkin shokeeraavan uutisen!

− Odotettavissa on, että väkeä on runsaasti liikkeellä kaupungilla. Tapahtumien lisäksi poliisi valvoo yleisten paikkojen turvallisuutta ja estää ennalta mahdollisia häiriöitä, tiedotteessa myönnetään.

Paljastamme koko totuuden – Helsingin keskustan liikennejärjestelyt muuttuvat vapun aikana seuraavasti:

  • Esplanadit muutetaan pihakaduiksi Mannerheimintien ja Unioninkadun välillä 30. huhtikuuta kello 15 alkaen 1. toukokuuta kello 20 asti.
  • Tehtaankadulla pysäköinti on kielletty 30. huhtikuuta–1. toukokuuta raitioliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi, ja alueelle asetetaan siirtokehotus.
  • Mannerheimintie on suljettu moottoriajoneuvoilta välillä Arkadiankatu–Runeberginkatu 30. huhtikuuta kello 16–20, ja korvaava reitti kulkee Runeberginkadun kautta.
  • Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ylioppilaiden vappukulkue vaikuttaa liikenteeseen 30. huhtikuuta kello 15.30–16.30 reitillä Senaatintori–Unioninkatu–Eteläesplanadi–Mannerheimintie–Töölönlahdenkatu–Kansalaistori.
Liikenne poikkeavuudet merkitty karttaan punaisella

Kaikesta tiedotuksesta ja ohjeista huolimatta koko Helsingin keskustaan ennustetaan siman ja shampanjan tuoksuista serpentini kaaosta joka auttaa vapun juhlijoita navigoimaan kohteisiinsa.

Hyviä uutisia kaikille juhlijoille:

Crystal Show Clubi:ssa ovet ovat auki 21-05 ja tiedossa onkin kaupungin parhaat juhlat

Naiskauneutta ja eroottisesti latautuneita kansainvälisen huipputason esityksiä arvostava juhlakansa osaa jo odottaa ja hakeutua Crystal Show Club:in vappujuhliin.

Saimme erään johtavassa asemassa olevan ministerin kommentoimaan Crystal Show Clubi:in vappu juhlia sillä ehdolla että hänen identiteettinsä pidetään salaisena:

…kyseessä on ehdottomasti yksi päivän kiinnostavimmista tilaisuuksista, jossa kaupungilla tapahtuvaa yleistä sekoilua pääsee tasapainottaman tyylikkäällä ja arvokkaalla juhlinnalla. Tämä on yleisesti tunnistettu fakta ja voidaan sanoa että kaikkien tiedossa. Ministeriöni päällystö ja sihteeristö tekevätkin tiiviisti yhteistyötä, ja käytännössä antavat kaikkensa jotta aikatauluni mahdollistaisi kaksipäiväisen juhlinnan.

Crystal Show Club:in järjestämien, perinteisesti Vapun laadukkaimpien juhlien joukkoon lasketun tapahtuman on pitkään tiedetty olevan päätäjien suosiossa. Mediassa on esitetty speklaatioita arvioimalla että lakialoite juhlien takaamiseksi pysyvästi osaksi vappua olisi looginen lopputulema jossain vaiheessa hallituskautta.

Ja mikäs siinä, kun palvelu on ystävällistä, kaikki pelaa kuin Strömsössä ja kauniita tanssijoita vilisee ympärillä, on tunnelma heti katossa ja ympäröivä maailmakin alkaa taas tuntua siltä että siinä on jotain järkeä.

Liity siis seuraamme, omaan aikatauluusi parhaiten sopivalla tavalla. Tule, istu alas, tilaa drinkki ja käännä katseesi kohti lavaa. Elä ja nauti siitä elämästä minkä tiedät ansaitsevasi.