Helsingin paras strippiklubi

Crystal Show Club

Strippi klubi ohjeita ujoille ja untuvikoille

Oletko tulossa Crystal Show Club:iin ensimmäistä kertaa?

Tämä ohje on kirjoitettu niille asiakkaille jotka eivät käy strippiklubeilla juuri koskaan. Crystal Show Club:illa ei ole mitään salaista käyttäytymiskoodia. Kaikilla on samanlainen oikeus pitää hauskaa joten näillä ohjeilla selviät hienosti jos tuntuu siltä että sinua jännittää vierailu hieman jo etukäteen..

Tavoitteenamme on olla avuksi ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Osa tanssijoistamme on myös ujoja, aivan kuten sinäkin. Jos missään vaiheessa et ole varma, miten toimia, voit aina lähestyä ketä tahansa henkilökuntamme jäsentä ja kysyä.

Sisäänpääsy, turvallisuus ja asiakaskokemus

Helsingissä sijaitseva Crystal Show Club toivottaa kaikki hyvin käyttäytyvät aikuiset tervetulleiksi nauttimaan illoistaan. Turvallisuus on meille ykkösasia, joten haluamme, että jokainen vierailijamme tuntee olonsa turvalliseksi. Tämä kattaa niin fyysisen turvallisuuden, yksityisyyden suojan kuin omaisuutesi turvallisuudenkin. Henkilökuntamme valvoo, ettei kukaan käyttäydy sopimattomasti, ja turvallisuudestasi huolehtii paikan päällä oleva turvallisuudesta vastaava ystävällinen ovimies.

Jokainen vierailijamme on aikuinen, ja odotamme heidän käyttäytyvän sen mukaisesti. Jos joku alkaa häiritä muiden iltaa tai häiritsee henkilökuntaamme, häntä pyydetään poistumaan. Ovenvartijamme saattaa myös estää pääsyn klubille, jos henkilön käytös on loukkaavaa tai häiritsevää.

Muista, että henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan tietoa tarvittaessa.

Hinnat ja maksaminen

Juomamme ovat kohtuuhintaisia, ja yllätyt positiivisesti verrattuna muihin yökerhoihin tai ylellisiin baareihin. Hinnat ovat aina selkeästi esillä asiakkaiden nähtävissä baaritiskillä ja sen vierestä löytyvältä näytöltä, ja jos haluat tilata listan ulkopuolelta, kysy baarimikoltamme. VIP-alueelle siirtyminen sisältää samppanjapullon ja mahdolliset muut juomat, joita haluat. Henkilökuntamme ilmoittaa hinnan ennen maksamista. Juomat ja pääsy VIP-alueille maksetaan tilauksen yhteydessä tai kun juomat toimitetaan. Jos olet epävarma, kysy rohkeasti. Baarimme henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja ilmoittamaan tilauksesi täyden hinnan. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja useimmat luottokortit. Luottokorttilaskusi on huomaamaton.

Lue VIP paketeista, bile pakateista, limusiini kuljetuksista ja polttari- pikkujoulu- ja muista tapahtumista ja yksityistilaisuuksista.

On hyvä tietää, että meillä on jatkuvasti käynnissä erikoistarjouksia ryhmille, limusiinikuljetuksia ja muita etuja, jotka on suunniteltu tekemään illastasi nautinnollisemman. Vakiopaketit ovat alennettuun hintaan ja sisältävät tyypillisesti ilmaisen tai alennetun sisäänpääsyn, VIP-pääsyn sekä samppanjapaketteja. Kun ostat tuotteita erikseen illan aikana, kulutat enemmän kuin jos olisit ostanut paketin. Meillä on myös vakiotarjouksia polttareihin ja joulujuhliin, mutta näitä voidaan muokata tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Voit siis vapaasti tiedustella lisää ja muista tarkistaa tarjouksemme verkkosivuiltamme tai hankkia ne messenger-chatbotimme kautta, kumpi vaihtoehto sinulle paremmin sopii.

Some dancers will be shy like bunnies and others will be confident like sharks

Tippaus ja drinkit tanssijoidemme kanssa

Tanssijoille annettavat juomarahat ovat osa strippiklubikulttuuria, sillä loppujen lopuksi tanssijat tekevät työtä. Pieni juomaraha on vapaaehtoinen ja tulet huomaamaan että sitä kyllä arvostetaan suuresti, se myös tarkoittaa, että saat tanssijoiltamme varmasti myös enemmän huomiota.

Vaikka käteisen antaminen juomarahana on täysin sallittua, tarjoamme myös omaa juomarahavaluuttaamme baarissa. Tämä on tarkoitettu auttamaan sinua suojelemaan rahojasi (esimerkiksi ettei suuria seteleitä putoa lattialle illan aikana).

Crystal Show Clubin juomarahat ovat viiden euron arvoisia ja niitä voi ostaa baarista maksua vastaan. Illan aikana käyttämättä jääneet juomarahat voi vaihtaa takaisin käteiseksi ennen lähtöäsi. Suosituimmat asiakkaamme yleensä tippaavat tanssijoitamme heidän esiintymisensä jälkeen. Juomarahan antaminen on täysin sinun päätettävissäsi, ja voit myös olla kohtelias asiakas mutta silti päättää olla antamatta juomarahaa. Päätös on täysin sinun. Voit myös päättää jutella jonkun tanssijoistamme kanssa samalla kun nautitte juoman yhdessä. Jos haluat ostaa juoman jollekin tanssijoistamme, henkilökuntamme ilmoittaa aina hinnan, joka riippuu luonnollisesti siitä, mitä tanssija haluaa juoda.

Voimme taata, että sinua ei koskaan laskuteta ylimääräisistä kuluista ja olet aina tervetullut pyytämään eriteltyä laskua milloin tahansa illan aikana. Seuraamme ja valvomme myös kaikkia baaritapahtumiamme, jotta voimme selventää mahdolliset sekaannukset tai väärinkäsitykset läpinäkyvästi, jos kysymyksiä ilmenee. Paras tapa varmistaa, että kaikki ovat tyytyväisiä, on kuitenkin kiinnittää erityistä huomiota siihen, että jokainen on tietoinen siitä, mitä he tilaavat ja mitä heiltä odotetaan maksavan etukäteen.

Puhelimien ja kameroiden käyttö

Jotta taataan kaikkien vieraidemme ja työntekijöidemme yksityisyys ja mukavuus, kuvien ottaminen sisätiloissa on kielletty. Joskus paikalla on kansainvälisiä artisteja, jotka haluavat rentoutua esityksensä jälkeen. Ymmärrämme halun ottaa selfie, mutta kunnioitamme heidän yksityisyyttään. Jos haluat ottaa kuvan, konsultoi baarimikkoamme, joka kysyy puolestasi toiselta vieraalta. Puhelinta saa käyttää tekstiviestien lähettämiseen ja vastaaviin, mutta pyydämme noudattamaan tiukkaa kuvien ottamisen kieltoa. 

Yleisesti ottaen klubilla voit käyttää puhelintasi tekstiviestien lähettämiseen ja vastaavaan, mutta pyydämme kaikkia vieraitamme noudattamaan tiukkaa kuvien ottamista koskevaa sääntöämme.

Tupakointi klubilla

Tupakointi on sallittu vain erityisesti ilmastoidulla tupakointialueella. Odotamme, että vieraamme noudattavat tätä sääntöä jatkuvasti. Laki Suomessa vaatii näin, ja se on oikeutetusti voimassa, jotta ilmanlaatu pysyy raikkaana kaikille vieraillemme. Lain mukaan et saa viedä juomia tupakointialueelle, joten jätä juomasi ikkunan taakse ennen alueelle menoa.

Nähdään klubilla!